Het verhaal van de Betuwe in 44-45

Informatie: Tour The Island

Beste WO2 voertuig liefhebbers,

Bij deze enige info m.b.t. TOUR THE ISLAND, een tour voor wo2 voertuigen door de Betuwe.

Er is een route uitgestippeld door de Betuwe van ongeveer 80km. Deze is te rijden naar eigen inzicht. De rit gaat langs diverse bijzondere WO2 locaties en monumenten.

De tour wordt geen georganiseerde tocht. Eenieder kan op eigen gelegenheid of in kleine groepjes hieraan deelnemen. Het is niet de bedoeling dat in colonne wordt gereden.

Wij hebben de tour uitgewerkt klaarliggen op het evenementenkamp tijdens "The Island 2018" op zaterdag 13 en zondag 14 oktober.


Deelname

Deelnemers die naar het evenemententerrein van "The Island 2018" komen kunnen zich melden bij de MP bij de deelnemersingang. Van daaruit kunnen deelnemers naar een speciaal veld voor bezoekende militaire voertuigen, dit ligt grenzend aan het evenemententerrein. Er is hier plaats voor ongeveer 150 voertuigen.

Op het evenemententerrein kan bij de infotent / CP een routeboekje gehaald worden. Hierin staan enige regels die aangehouden moeten worden. De normale verkeersregels zijn op de weg ten alle tijden van toepassing. Koffie en broodjes zijn verkrijgbaar in de centrale horecatent op het terrein.

Na het rijden van de tour kunnen de voertuigen weer op het veld geplaatst worden en men is verder vrij in het gaan en staan op het terrein. Op het evenemententerrein stapvoets rijden en rekening houden met bezoekers en activiteiten op het kamp.

Deelname is gratis. Wel vragen wij een vrijwillige bijdrage, respons, contactgegevens en tips voor een volgend evenement.


Schema

Gewijzigd: 10-10-2018 12:36

De volgende tijden s.v.p. proberen aan te houden, dit geld voor alle genoemde dagen:

Mocht men twee dagen willen blijven dan is het mogelijk om bij de voertuigen te overnachten. Verzocht wordt wel dit in re-enactment/WO2 stijl te doen. Geen burgertentjes etc. Ook de kleding s.v.p. aanpassen in re-enactment. Op het terrein is verder horeca aanwezig, eten en drinken voldoende tot 24.00uur op zaterdag en 20.00uur op zondag.