Het verhaal van de Betuwe in 44-45

Voor onze sponsoren, donateurs en relaties

support

Alhoewel wij door veel zelfwerkzaamheid en inzet van vele vrijwilligers de kosten laag weten te houden, is het onmogelijk zonder financiële inbreng het evenement te organiseren. Wij willen het met name voor de deelnemers aantrekkelijk maken zodat zij ieder jaar weer graag terugkomen. Niemand wordt betaald, maar de Betuwse gastvrijheid, een goede organisatie en met een natje en een droogje op zijn tijd moet dat goed komen. Maar dat kost nou eenmaal geld.

Ook de pr en reclame om het evenement kenbaar te maken aan het publiek is heel belangrijk, helaas ook kostbaar. Vandaar dat wij ons tot u richten om ons hierbij te helpen. Maar dat moet u zeker ook een voldoening geven. Voldoening omdat u helpt de aandacht voor onze regio te verhogen.

Wij zien uit naar 75 jaar Market Garden in 2019 en 75 jaar bevrijding in 2020. Hoogtepunten waar wij nu al over in gesprek zijn met de gemeentes en landelijke WO2 gerichte organisaties. Wij hopen dat u dat met ons wilt bewerkstelligen. Dat u ons wilt ondersteunen en gezamenlijk onze doelen te bereiken.


Met dank aan onze sponsoren en donateurs 2018

Gewijzigd: 18-11-2018 21:56

Dit jaar gaat onze dank uit naar de volgende sponsoren en donateurs

... Ook een vermelding? Neem contact op en sponsor! ...


Met dank aan onze sponsoren en donateurs 2017

Gewijzigd: 18-11-2017 21:56

Dit jaar gaat onze dank uit naar de volgende sponsoren en donateurs


Met dank aan onze sponsoren en donateurs 2016

Gewijzigd: 18-11-2016 21:56

Dit jaar gaat onze dank uit naar de volgende sponsoren en donateurs